03/26/13 23:27
(http://nname.org/)

Има ли отървия от Борат?

cvetan_vasilev

Този симпатяга, Цветан Василев, от две правителства насам изкупува всевъзможни фирми с пари, подарени от Държавата. Неговите медиите боготворяха управляващите политици и всички бяха доволни и щастливи.

Ако БЕХ и други далновидни държавни фирми са депозирали 600 милиона в една банка, то надали има сила, която да принуди банката да ги върне.  Особено минали през мрежа от кипърски офшорки, и реинвестирани в България в компанни като БТК, ьТВ, Булгартабак и прочие.

Ако правителството национализира банката, ще си върне едно нищо, няколко сгради и 20 лелки с 20 компютъра. Моята теория е, че Държавата е заложник на Цветан Василев от Тройната коалиция насам и просто се опитват да не се раздухат лайната. Търкалят проблема към следващия мандат без много идеи, опити и изгледи да го решат.

Единственият възможен изход е да помолят Борат да започне да им изплаща близка до пазарната лихва. Може би след години някой лев от този депозит ще види бял свят..

 

 

Публикувана на 03/26/13 23:27 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/bGztCixGo7I/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване