03/26/13 16:07
(http://ivanbedrov.com/)

Пред зала “Фестивална” вече няма трева

2013-03-26 09.00.56 2013-03-26 09.01.47 Районът на зала "Фестивална" днес

Пред зала “Фестивална” доскоро имаше трева. Вече няма. Това, което виждате на трите снимки, е нещо като навес. Очевидно заведението, което е в самата зала, се готви за топлия сезон. В това няма нищо лошо. Сега стигаме до обществения интерес.

Зала “Фестивална” е собственост на “Академика 2011″ ЕАД, която е еднолична собственост на Министерството на физическото възпитание и спорта. Независимо дали бастисаната тревна площ е собственост на общината или на спортното министерство, тя е наша собственост – на данъкоплатците.

Не съм зелен фундаменталист и подкрепям свободната инициатива и частния бизнес. Точно това обаче е недопустимо – има хиляди примери на разположени върху зелени площи маси, чадъри и т.н. без конструкции от стомана и бетон.

Изпращам публикацията на Министерството на физическото възпитание и спорта, на “Академика 2011″ ЕАД и на Столичната община. Всички заедно очакваме отговори от министър Петър Стойчев, от изпълнителния директор Борис Тодоров и от кмета Йорданка Фандъкова.

П.П. а това е снимка от Google Street View, за да видите как е изглеждало мястото доскоро.

Untitled

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване