03/26/13 03:33
(http://socialevo.net/)

Стоян Стойнов – за вдъхновението в ежедневието

Стоян Стойнов - за вдъхновението в ежедневието

 

Стоян Стойнов - за вдъхновението в ежедневието Продължете изречението “Аз мога – тук и сега, да…”?

в личен план: Да изживявам всеки един миг.

в професионален план: Да следвам неотлъчно поставените цели.

В коя категория сте жури и кои са 3-те най-важни критерия на които Вие ще държите?

Жури съм в категори графичен дизайн. Ще се радвам да видя всеотдайност , нестандартни подходи и желание за себеизява.

Ако с професионалния опит, който вече имате, сега сте участник в състезанието “Аз мога – тук и сега” на какво бихте заложили най-много в подготовката си?

Не смятам , че състезанието е във формата на ДЗИ и човек трябва да се готви за него. По-скоро ще покаже до колко всеки се е задълбочил в интересите си и какви познания е натрупал. Комбинирани с иновативност, ще се отличат знаещите и можещите.

Разкажете нещо интересно за работата си, което да вдъхнови участниците във Вашата категория? Проектът “Наслади се на цветовете” ми отне много лично време и енергия. Сблъсках се с много проблеми , нямащи пряко решение.

От друга страна получих вътрешно удовлетворение от постигнатото. Поставените цели бяха изпълнени , срещнах много нови хора. С упоритост и желание създадох тези десет епизода и не виждам защо всеки не би могъл да осъществи своите желания и интереси.

А Вас какво Ви вдъхновява тук и сега?

Търся вдъхновението в ежедневието и заобикалящата ме среда.

Визитка: Стоян Стойнов

Визитка: Стоян СтойновЗавършил ЕГ “Пловив” през 2010 година, изучаващ Инженерна физика в СУ “Св. Климент Охридски”. През 2009 година се нарежда на второ място в национално отборно състезание “Младите Физици” град Шумен. През 2009 и 2010 печели първо място в националното състезание по физика на клуб “Квант” към ОДК Пловдив, като капитан на отборите. Рисуването му е хоби, което в последствие се развива в проекта Enjoy The Colors“Наслади се на цветовете” e продукция разкриваща изработката на картини. Заснет процесът в детайл, използване на кадри на забавен каданс, представяне на определени техники и заиграване с цвета, са част от красотата на изкуството, което артистът би желал да сподели.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване