04/02/13 07:00
(http://socialevo.net/)

Pressgram, или творческа независимост и Instagram за WordPress

Pressgram, или творческа независимост и Instagram за Wordpress

Pressgram, или творческа независимост и Instagram за WordPress

Спомняте ли си каква вълна от недоволство предизвикаха промените, които Instagram смятаха да приложат в правилата за ползване на услугата си?Именно покрай този случай Джон Садингтън решава, че не е справедливо потребителите да бъдат третирани по този начин – да не знаят дали някой друг може да използва техния труд без тяхното знание. Има възможност да се примири и да продължава да споделя снимките си в Instagram, но той предпочита да премахне приложението от смартфона си.

Както той, така и много други фотолюбители не просто обичат да щракат разни неща. Те се чувстват пълноценни, когато ги споделят с приятелите си. А тези моменти, запечатани в снимка, имат сантиментална стойност. Така се ражда и най-новото приложение, посветено на споделянето на визуализации – Pressgram.

Простичко, леко, без сложни алинеи и точки, които биха ощетили потребителите. Можете да споделяте снимките си дирекно на личните си WordPress блогове (на wordpress.com или на собствен хостинг), като по нищо добавката не отстъпва на гиганта Instagram.

С идеята първо да се появи под формата на iOS приложение, Kickstarter проектът чукна сумата от $36 000, като заветната цел от $50 000 се приближава с всяка изминала секунда, пише още TheNextWeb. 

http://www.youtube.com/watch?v=7j5E_0TzrUg

Снимка: Pressgram, John Saddington

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване