04/05/13 03:32
(http://socialevo.net/)

Запазете Facebook снимките си

facebook

Хитрини за вашите Facebook снимки

За мнозина Facebook отдавна е мястото, където публикуват своите снимки онлайн. Причината е, че сайта е идеалното място където да покажем на всички какво правим, и какво ни предстои. Дали обаче снимките ни са на безопасно място? Какво ще стане с тях ако има проблем със сървърите на Facebook, или ако сигурността на нашият профил бъде застрашена по една или друга причина?

За щастие, има няколко инструмента, които можете да използвате eто какви са и предложенията от Make use OF.

Изтеглете информацията си чрез  Facebook Archive

Facebook Archive е метод, който се извършва директно чрез Facebook. За достъп до Facebook Archive отидете в настройките на вашия профил. Кликнете върху връзката под цялата информация, която казва: “Download a copy of your Facebook data” от лявата страна на таба General. Ще бъдете пренасочени към страница, която ви предоставя информация за това какви данни ще (и кои данни няма да) бъдат включени в изтеглянето. Разбира се, този процес отнема известно време и вие ще получите не само вашите снимки, но и всичко останало. В крайана семтка, не е лоша идея да разполагате с копие на цялата си информация във Facebook.

Dropbox (или друга облачна услуга)

Това е може би най-лесният метод за записване на снимки от Facebook, защото това се случва автоматично, услугата е легална, целия процес лесен и веднъж създаден, не се нуждаете от никаква поддръжка, освен ако не сте сменили паролата си в Dropbox и / или Facebook. Dropbox обаче не е единствената възможност. Може да пробвате Google Drive, SkyDrive, Evernote и други.

Архивирайте вашата Facebook сметка с Backupify

Backupify е услуга която създава резервни копия на социалните ни профили, имейл пощата ни, документи, блогове и така нататък. Тази уеб услуга поддържа много социални сайтове и разбира се, Facebook е една от тях. Всяка услуга, включително и Facebook, има своя страница, където информацията може да бъде достъпена.

BackUP

 

Pick&Zip 

Pick&Zip е безплатен софтуер, който ще ви позволи да изтеглите маркираните от Вас албуми, снимки и видео клипове от Facebook. Чрез този софтуер можете да направите резервно копие и да изтеглите Facebook снимки или клипове в един Zip или PDF файл. 

Pick&ZIp

PhotoGrabber 

PhotoGrabber е десктоп приложение, което е съвместимо с Windows и Mac. След като свалите, разархивирате и стартирате приложението, ще бъдете подканени да го свържете с профила си във Facebook. След като процесът приключи, ще получите уникален код, който ще поставите в PhotoGrabber прозорец. След като копирате и поставите кода в PhotoGrabber, ще бъдете подканени да изберете каква да информация да изтеглите.

 Изображения: Make Use Of

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване