04/05/13 01:00
(http://socialevo.net/)

Проект “Колоникация” се нуждае от вашата подкрепа

Проект "Колоникация" се нуждае от вашата подкрепа

Проект "Колоникация" се нуждае от вашата подкрепа

Един страхотен проект “Колоникация” се нуждае от вашата подкрепа. Прохождащото българско студио за кинетичен и интерактивен дизайн, Кинетик, подготвя проект “Колоникация” за Tokyo Designers Week 2013. Идеята е зрителят да е участник в творбата, а не просто съзерцател.

Екипът на студиото за кинетичен и интерактивен дизайн Кинетик е от 5 човека – Ангел Петков, Стела Стойнова, Любомир Грозданов, Петър Гамалов и Елена Гамалова. Те си сътрудничат пряко с ентусиасти от различни други сфери, за да реализират проектите.

Ето какво казват организаторите за проекта:

“Колоникация” представлява единствена по рода си движеща се скулптура, която постоянно реагира на околната среда. Скулптурата възприема поведението ни. Движейки се около нея, ние я наблюдаваме, докато не бъдем въвлечени в хармония от сложни цветови импулси, в звукова среда от природни звуци. Един спектакъл, в който главни герои сме самите ние.

Участието на най-големия и стар фестивал в света за дизайн, иновации, технологии и изкуство и очакваният брой посетители (120-150 хиляди от цял свят) силно вярвяме, че ще ни отвори врати за нови, интересни предизвикателства и проекти. :)

Целта е да завъртим колелото и да започнем да получаваме поръчки от различни брандове за участие в техни рекламни кампании и да субсидираме арт проектите си сами. :)  Затова и от тази година плануваме да разработим и интересни, дизайнерски продукти за широката публика.

http://www.youtube.com/watch?v=QHc3R_3dfeY

Но засега:

На 11 април от 18:30 ч. е откриването в арт пространство Suspacious на ул.”6 септември” №13, на което ще покажем за първи път прототипа. На 12, 13 ще е отворено за посетители и всеки, който пожелае е добре дошъл.

Вижте повече във Facebook, страницата на Кинетик и на Indiegogo.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване