04/18/13 15:06
(http://www.azcheta.com/)

Порой от награди за конкурса „Бисерче вълшебно"

Близо 1400 гласували и страхотни награди за деветима, включили се в гласуването. Това отчетоха днес организаторите на Националната годишна награда „Бисерче вълшебно 2013” за най-добра детска книга от сайта „Детски книги”.

В гласуването на официалния сайт на наградата - www.biserche.com, се включиха 1391 деца от цяла България и подкрепиха любимата си книга в някоя от двете възрастови категории – “Млади читатели” и “Запалени читатели”. Днес в присъствието на нотариус бяха изтеглени имената на щастливците сред гласувалите, които печелят колела, предоставени от Escadra, и комплекти книги, предоставени от български издателства. Имената на печелившите можете да видите тук.

Гласуването за наградата „Бисерче вълшебно 2013” приключи на 15 април, но кои са най-добрите детски книги в двете категории ще разберем на 21.04.2013 г. в 11:00 часа край езерото “Ариана” в София в рамките на детския книжен празник “Подарете на детето си книга! Подарете му празник!”.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване