09/25/13 08:43
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

"секс и вируси"


това е първи постинг от моя книга с наблюдения и съвети за жените, а и за мъжете:
"размишлявам като стар тибетски гуру върху удоволствието от общуването с различни видове мъже, както и върху все по-безуспешните ми опити да съчувствам на мазохизма на жените - от най-простата до най-тежката интелектуалка. тъжно било, че мазохизмът за тях е любов. изобщо не е. тъпотата по време на виртуално изобилие е загуба на време и възможности. 
най-добре е да си колекционер, и определено е по-здравословно да се общува с реформираща се мутра, отколкото с човек, който спи в александрийската библиотека. възможността от рак, самоубийство или психичен срив драстично намалява. томовете убиват в леглото, а и не се налага да боравиш с метафоричния камшик на "сложните отношения между интелигентни хора". 
по-обикновените момчета правят само секс и не те ангажират с мнението си. пък дори и да имат мнение, на тях винаги можеш да кажеш да млъкнат, без от това да последва неколкодневен терор изискващ да си разбираща, страдаща и подчиняваща се женица. т.е. тази с която скуката не им позволява да бъдат. резултатът е тежка драма в която едва се сдържаш да не размажеш главата на изискващия в стената. единственото, което те спира е, че после ще трябва да пребоядисаш, а с МАЙСТОРИ ти е писнало да се занимаваш. това е основата на мазохизма впрочем. искаш да си си намерила майстора, а той пак не е.
да не се изисква ангажимент по отношение на житейска политика - това е изключително качество, но само ако нямаш намерение да го закопчаеш с белезниците за леглото, и да напишеш гола по бяло було със собствената му кръв на гърдите му "ДА".
тези, които знаят как да използват думите, обикновено злоупотребяват с тях така, че след тях имаш нужда от сто години самота, тишина, вегетарианство, и нов прочит на "изкуството на войната". по-добрият вариант обаче е да се рестартираш с някой на който можеш да кажеш да млъкне, без това да ви прати двамата заедно, а и поотделно, на семеен психолог.
трябва периодично да се проверява дали нещо не се е променило, и идеалният вариант е винаги да имаш избор. това държи всяка връзка във форма, а ти си като шампионка по художествена гимнастика. кеф ти лента, кеф ти топки, кеф ти бухалки. в краен случай може и въженце."
такаааа, името на книгата може да е "секс и вируси: съвети за жената на алеята отвъд шкафа" с подзаглавие "мъжът в чекмеджето". 
ще се продава с подарък бельо-прашка, плюс истинска прашка и камъче. инструкциите към прашките са: "започваш с първото, завършваш с второто. обратният ред на предназначение е по-възбуждащ, но на ваш риск."
Публикувана на 09/25/13 08:43 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/09/blog-post_25.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване