12/13/13 21:27
(http://ivo.bg/)

Десетки милиони българи подкрепят властта

Гражданска инициатива “За нов обществен договор” внесе в Министерски съвет 1.4 млн. подписа в подкрепа на правителството, съобщи “Дневник”.

Подписите са събрани в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Кърджали, Перник и други градове.

Стоян Тодоров, който е един от организаторите на инициативата заяви, че до момента са събрани 1.4 млн. подписа, които са в 33 кутии.

Използвах срещата с Гражданска инициатива “За нов обществен договор”, за да им благодаря за подкрепата, а също за да ги запозная с досегашните ни активности и по-важното от бъдещите ни планове, каза премиерът Пламен Орешарски.

Според министър-председателя подобни форми на подкрепа са важни, защото позволяват правителството да работи по изпълнение на целите, които са насочени, “към отговорно управление в интерес на всички български граждани”.

Българското общество е изправено пред много предизвикателства – икономически, социални и политически, и ключова задача на всички ни е да работим за интегритета и за насърчаване на икономическото развитие, допълни още премиерът Пламен Орешарски.

Гражданска инициатива “За нов обществен договор” е в основата на ежедневните протести с искания за оставка на президента Росен Плевнелиев и митинги в подкрепа на правителството.( kafene.net)

Тази подкрепа е като ръкопляскания за др. Сталин в разгара на кървавите му чистки: бурна и не стихваща е, а аплодиращите трябва да бъдат изрично помолени от другаря вожд да си починат в един момент, за да може да им сподели мъдрите си мисли. Иначе няма спиране.

Нещо повече, от неспирно растящата подкрепа за властта се вижда, че нашите управляващи са на път да преизпълнят плана за петилетката за 6 месеца и да ударят от земята и Мао от епохата на неговия Голям скок ( в развитието на комунистическата мизерия).

Напомням, че изразът „пет за четири” идва от времето, когато НРБ напъваше своите граждани да изпълняват петилетките за четири години.

За половин година в полза на днешната власт, както твърдят организаторите на ентусиазъма, са се подписали близо половината умеещи да се подписват българи. Още половин година и няма да остане неподписал се що-годе грамотен нашенец.

В случай, че правителството си изкара експер(имен)тния мандат, при тези темпове на нарастване, подписката ще постигне феноменални резултати, които далеч ще надхвърлят ограниченията на бройката в рамките на измиращото население в държавицата ни.

Орешарски не веднъж е заплашвал, че ще си остане на власт цели 4 години.

Ако заканата му се осъществи, умножено по 8 подобни сезона на неспирен възход на производството на кашони с подписи, ще се окаже, че в подкрепа на властта му ще да си турят подписите беззъбите бебета и бабета, избягалите в чужбина, сирийските и алжирските бежанци с право на пребиваване, престъпниците без право да напускат страната, задържаните с подписка за неотклонение (от партийната линия на властта), неродените, преродените и всякакви още полумъртви, но пък гарантирано проправителствени души.

Ако това се окаже недостатъчно, Сидеров ще мобилизира подписка на четири морета с акцент върху най-българското му напоследък- Карибското. Ще събере подписи върху пясъчния бряг на Варадеро, върху лично заслужени с колосални сметки колосани салфетки от луксозни ресторанти в Брюксел, Венеция и Париж, а най-вече- върху магистралки от хайвер в руското посолство.

Това подписване е като онова надписване на наш гръб, заради което ни писна от шмекери в шмекеризадата, която ни разиграват едни другари от 1001 Вартоломееви нощи насам!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване