02/16/14 23:53
(http://psabev.blogspot.com/)

Ден 9. Дебелите правят повече групов секс от атлетичните

grupov-pol- Здрасти, Гарабед, правя списък за групов секс. Да те пиша ли?
– Дааа!
– Добре, пиша те.
– А кои са се записали досега?
– Засега сме аз, ти и жена ти.
– Ама аз не искам…
– Добре тогава, тебе те задраскваме…

След като обсъдихме тройките, идва ред и на секса с участието на повече от трима.

Като цяло, данните ни не се различават кой знае колко с тройките. Средният процент на хората, пробвали „каре“ или нагоре е 6,66%, като при жените този процент е два пъти по-малък (3,27%), а при мъжете – два пъти по-голям (11,59%). Това може би е ясен знак за половото разпределение при подобни случки, но може и нищо да не означава.grupov-grad

Най-много групов секс правят извън столицата, Пловдив, Русе и Варна (да, особено извън Варна). Когато добавим и данните от тройките, тенденцията е ясна.

Имате много по-голям шанс за секс с повече от двама души в малките населени места. Ако пък не си падате по подобни неща, най-добре си хванете половинка от Варна.

grupov-grad-sum

 

По другите признаци, нещата доста си приличат с шведските тройки. Най-много групов секс правят хората в 30-те (7,63% за 31-35 и 13,33% за 36-40-годишните). Притежанието на курортен имот или вила увеличава с 50% шансовете ви за групов секс, като цяло и останалите материални блага увеличават шансовете ви за групов секс. Висок е процентът за групов секс и на тези, които са изневерявали или са им изневерявали.

Мениджърите също са правили повече групови изпълнения - процентът им е равен на този на мениджърите, правили шведски тройки; т.е. при 15,66% от мениджърите явно програмата е пълна.

Най-малко групов секс правят студентите. Уж будна младеж, а едва 1,1% от тях са правили четворка, петица, шестица…

grupov-branch17,95% от хората, занимаващи се с Интернет- и електронна търговия са правили групов секс. Те са следвани плътно от хората, занимаващи се с транспорт, логистика, автомобили, авиация и свързаните с тях професии. Когато добавим и данните от тройките обаче, в крайното класиране първото и второто място се разменят.

grupov-br-sum

Най-малко групов секс правят хората от сферите на образованието и научната дейност (2,38%), а тези, занимаващи се с архитектура, строителство, счетоводство и финанси изобщо не са правили групов секс. Затова и остават в дъното и на двете класации…

Груповият секс е въпрос на психологическа нагласа. Хората, които определят себе си като секс-маниаци (20,75%) и свалячи (16,67%). Тези, които мастурбират повече, правят и повече групов секс – графиката по-долу ясно го показва:

grupov-mastl

Явно похапването се отразява добре на шансовете ви за групов секс. Хората, които ядат без да се спрат (14,73%) и се определят като дебели (12,64%) участват в групов секс по-често спрямо тези, които са се определили като атлетични (5,49%).

Размерът също има значение - хората с големи пениси и големи гърди участват по-рядко от средностатистическото в групови изпълнения (5,5%). Такъв е и процентът на участниците, правили групов секс, които казват „нямам пороци“.

До утре, когато ще изследваме секса за една нощ.



Публикувана на 02/16/14 23:53 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/7p0gebsBp10/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване