03/07/14 07:55
(http://ivo.bg/)

Съмнителен българин провокира миролюбиви руски минувачи в Крим

Българският журналист Димитър Кенаров беше нападнат в Крим от въоръжени и необозначени хора, които го заплашиха с пистолет и му отнеха телефона. Един от тях за „довиждане” го шамароса за спомен.

Това твърдят кадри, показани от български телевизии тази сутрин.

Каква е истината, погледната от страна на справедливата кауза на Русия, чиято гледна точка трябва да бъде уважена в името на плурализма на първо място – нали сме братя по кръв ( пот и най-вече по сълзи)?

Ето как би трябвало да изглежда опорната (гледна) точка на мобилизираните от пропагандата в България контракоментатори, защитаващи с контралогика всяко доказателство за руска намеса в Украйна.

Вековната демократична традиция на Русия изисква правото на обратно мнение да възтържествува!

Представящият се за Кенаров е всъщност американски провокатор. Това ясно се видя от факта, че говори отличен английски, не носи казашки дрехи и не влачи за косите безпомощни момичета, както правят истинските мъжествени руски патриоти в Крим.

Така нареченият българин провокативно не оказа съпротива, за да дискредитира случайните руски минувачи, които срамежливо му правят забележка да не снима с телефона.

Макар да е сигурно, че като американски шпионин, подобно на маскиран снайперист, убиващ масово и безнаказано милиционери в центъра на Киев, така нареченият Кенаров би могъл да се справи с една ръка с някакви си 100-120 килограмови слабо въоръжени ( само с пистолети!) 4-5 руски миролюбци. Вместо това той цинично пада на земята като някакъв кекав футболист, за да вкара пропагандна дузпа на Матушката.

Онези, които са изпратили с провокативна цел този лъжеКенаров да се прави на Махатма Ганди, за да се изкара по-мирен от мирните защитници на руския Крим, дори не са си направили труда да се погрижат да скрият истинската му същност на провокатор. Само така можем да си обясним факта, че той има типичната мургава външност на брадат джихадист от Ал Кайда. Както е известно, такива черножопые (черногъзи) натрапници се радват на справедливия гняв на руските арийци и редовно си получават заслуженото по улиците на Москва. Нима трябва да бъдат третирани различно на хилядолетната руската кримска земя?

Руското външно министерство очаква съвместно извинение от България и САЩ за тяхната провокация на чисто руската територия, където при самоотбрана добронамерените сили за самоотбрана станаха обект на злонамерена агресия от страна на контрабългарина Димитър Кенаров.

Опорната точка да бъде доведена до (под)съзнанието ( насън да ги бутнеш в сутрешен тв блок- да рецитират правилно!) на пропагандаторите на истинската руска демокрация в България, които да я включат сред водещите аргументи при всяко свое включване в демократичната плуралистична медийна дискусия.

Във връзка с горепосоченото, да се издигнат следните лозунги ( с акцентиране върху думата „долу”):

Долу Кенаров!

Долу ръцете от Русия!

Долу главата на всеки, който още не я е преклонил пред сабята на съветското миролюбие в България!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване