03/17/14 07:17
(http://ivo.bg/)

Пълзящият руски аншлус в България

Нищо не може да спре победния ход на руския аншлус в българския резерват Камчия, за което си сътрудничат всички туземни власти, без разлика дали става дума за тройната коалиция, ГЕРБ или за сегашния откровено прокремълски „кабинет Орешарски”.

Междувременно мафиотът Лужков, който задейства аншлуса в устието на Камчия, беше обявен за непоносимо корупмириран дори за Путин и Медведев, които брутално ( и направо незаконно, доколкото е избиран все пак от московчаните- но кой ли ти гледа такива дреболии в империята!) го отстраниха от третия по важност пост в Русия.

Анклавът на Лужков обаче не само не предизвика нищо подобно като реакция срещу българските съучастници на Лужков, но и се радва на нови и нови вълни на ухажване от страна на лакомите помагачи на руския аншлус на българския морски бряг.

"СОК Камчия" получи сертификат клас "А"

:klassa.bg

13.8.2012

Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов връчи сертификат за инвестиция клас „А“ на „СОК „Камчия” ЕАД-Бургас, съобщиха от ведомството. Документът се издава за инвестиционния проект „Изграждане на детски оздравителен лагер „Черноморски” и амфитеатър” в курортно селище Камчия на стойност 35.5 млн. лв.
„СОК „Камчия” изпълнява инвестиционна програма на Правителството на гр. Москва на обща стойност над 200 млн. лв. До момента са осъществени два проекта в комплекс „Камчия” със сертификати по Закона за насърчаване на инвестициите – от 2007 и 2009 г. Те са на обща стойност 111 млн. лв. Първият е за изграждане на санаторно-оздравителен комплекс „Камчия” за 72 млн. лв., а вторият – за лечебно–диагностичен, балнеологичен и образователен център на стойност 39 млн. лв.
Детският лагер по новия проект ще включва медицински кабинети, зали за игри и танци, тренировъчна зала, сауна, музикален салон, кино- и концертна зала, изложбена зала, читалня, видеотека, интернет клуб. Летният амфитеатър за близо 2000 места ще се използва за обучение, културни и спортни прояви. Ще бъдат разкрити 376 нови работни места, като общият брой на заетите в комплекса през 2014 г. ще достигне 769 души. Проектът ще се финансира изцяло от собствени средства.

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване