02/29/16 10:22
(http://ivo.bg/)

Путинофилията и агресията на заразените от нея нашенци

Когато бившият кмет на Стрелча Иван Евстатиев, обявил феодалното си владение за „малката Москва”, се оказа изнасилвач и педофил, притеснени негови съмишленици по линия на горещата им любов към всичко руско възмутено заявиха, че не бива заради един русофил да се правят неприятни обобщения за останалите. http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto-ne-go-triyat/id_1166806098_Strelcha_-_malkata_Moskva

НА СНИМКАТА: путинофилите Евстатиев и Бокова в Париж

 

Така е. Не бива. Все пак той е един отделно взет мръсник и не е Сидеров, който се чувства упълномощен да хулиганства от името на гласоподавателите си.

 

След случая с Евстатиев обаче имаме нов пример на агресивен путиноид, попаднал в окото на обществения гняв. Този път изнасилването беше извършено под формата на побой посред бял ден и беше дори филмиран от жертвите.

 

Побойникът Георги Близнаков, който работи като охранител, се оказа толкова горещ привърженик на руската брутална сила, че се бил присъединил към руския батальон „Тайфун”, както сам се хвали в интернет чрез съответната снимка с оръжие в ръка. Дали го е използвал, това не знаем. Но, че иска да знаем за неговия „подвиг” да отиде да стреля на територията на една суверенна държава срещу част от нейното население и законната й власт, това е факт. http://topnews.actualno.com/pobojnik-ot-okolovrystnoto-jade-boj-na-profesionalen-ring-pravi-se-na-buntovnik-v-doneck-video-news_526185.html

 

 

В своя статия разказах за срещата ми на софийска улица с охранител по време на работа ( личеше от атрибути, като слушалките в неговите уши и в ушите да половин дузина други охранители в района, пазещи неизвестно за мен какво). Въпросният беше инициатор на разговора, който започна с предизвикателното „аз съм русофил” и продължи с декларирана от него готовност всеки момент да облече „зелената униформа”, т.е. да воюва под руско знаме като „зелените човечета” на Путин в Крим.

 

След списъка от факти и имена ( към който мога да добавя и описвани и преди от мен лични сблъсъци с улична агресия , проявявана от русофилстващи граждани), имам ли вече право да направя връзката между путинофилията и агресивността на родните примати, които са болни от нея? Или все още е недостатъчно представителна извадката, която описвам?

 

Ще рискувам. Например с подобно заключение: ако сте отявлен путинофил в България, то е вероятно също така да сте ( поне) потенциален изнасилвач, педофил, побойник, хулиганстващ политик.

 

Едно е безспорно ( ако горното бъде оспорено) – путинофилстващите у нас се чувстват не просто безнаказани да вилнеят, но и направо поощрени, гледайки как „биткаджията” Бойко яде бой от Кремъл и не само не се оплаква, но дори хвали руския външен министър Лавров като „най-добрия дипломат в света”, когато същият го нахока в нарушение на правилата на дипломацията и му препоръча в качеството на български премиер да се срамува ( защото така нарежда Москва). https://news.bg/politics/lavrov-bil-nay-dobriyat-diplomat-v-sveta-no-borisov-gledal-smetkite.html.

 

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване