08/28/11 17:41
(http://www.klassa.bg/)

"Черно море" прегази и "Миньор" и замечта за титлата

Отборът на „Черно море“ продължи с невероятните си игри в началото на този сезон, след като се наложи с 2:0 над състава на „Миньор“. След успеха "моряците" са едноличен лидер с 12 точки, а легендарният нападател Стефан Богомилов заяви, че сегашният отбор на варненци има всички шансове да стане шампион на България. „В момента единствено ЦСКА превъзхожда любимия ми „Черно море“. „Литекс“ и „Левски“ са в криза и ще продължат с издънките. На „Тича" стегнаха здрав отбор, с класни футболисти, които могат да постигнат нещо голямо", сигурен е рекордьорът по отбелязани голове в историята на варненския клуб, цитиран от chernomore.bg. Наставникът на временния лидер Стефан Генов също намекна, че ако отборът играе по този начин, може да се мисли за титлата. Все пак опитният наставник скромно заяви, че приоритетът за отбора е участие в евротурнирите. Лятното попълнение на варненци – Хермес Паломино, направи поредния си страхотен мач, като асистира и за двете попадения на „Черно море“. Иначе Илиев откри в 34-тата минута, а крайното 2:0 оформи Илиян Капитанов в 36-ата.
В Търговище „Лудогорец“ спечели дербито на новаците в „А“ група след успех с 1:0 над "Светкавица" с гол на Станислав Генчев. С този успех тимът на треньора Ивайло Петев събра 10 точки и също гледа смело към челото на класирането.
Освен това тимът от Разград продължава да бъде активен на трансферния пазар, въпреки че бройката на привлечените от клуба нови попълнения отдавна надхвърли 10.
В клуба пристигна 23-годишният французин от сенегалски произход Абдурахман Дайе. Той ще премине през кратък пробен период, преди треньорското ръководство да реши дали да му предложи договор.
"Левски" постигна най-лесната си победа от началото на сезона в „А“ група, като се наложи с 3:0 над "Ботев" (Враца).
Играчите на Георги Иванов-Гонзо решиха мача в рамките на 15 минути в края на първото полувреме, а второто не предложи повече емоции за зрителите на стадион "Георги Аспарухов". Но пък предложи може би най-добрия футбол от "Левски" досега. Точни за „сините“ бяха Владимир Гаджев, Сьорд Арс и Симеон Райков.
Феновете на „Берое“ пък твърдо се обявиха против това Илиан Илиев да напусне отбора. Треньорът подаде оставка след четвъртата поредна загуба - 1:2 от „Черноморец“. Само за последните 20-ина часа голяма част от запалянковците изразиха подкрепата си за Илиев в профилната му страница в социалната мрежа Facebook.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване