03/25/12 17:16
(http://www.klassa.bg/)

Цветовете на лятото - цветовете на тропика

Бяло и жълто са цветовете на идващата пролет! Новите тенденции на топлия сезон бяха представени на изискано ревю в “Сердика център”. Популярни личности уважиха събитието: водещите от сутрешното шоу на радио „Витоша” „Тройка на разсъмване“ - Милена, Тодор и Кирил, водещите на предаването „Високи токчета” по bTV – Гери Гочева, Людмила Филипова и Ива Дойчинова, актьорът Стефан А. Щерев, моделът Елеонора Манчева, актрисата Деси Бакърджиева, Ути Бъчваров, джазменът Ачо Заберски, момичетата от струнен квартет Hypnotic, певицата Сантра, водещият Милен Цветков, Любомир Стойков...
Цялата кампания за пролет-лято на центъра е решена в жълто. Моделите също следваха цветовата концепция и гримът беше в жълто - жълто червило и силно подчертани вежди, дело на гримьора Христина Трайкова.
Девет от най-популярните модни брандове, чиито магазини се намират в „Сердика център”, представиха колекциите си, като голяма част от марките са за първи път в България и могат да бъдат открити само в този търговски център. Впечатляващият декор на ревюто е изработен по изцяло нова технология от екоматериали за постигане на цялостния ефект - абстрактен проект от хартиени хармоники, които образуват различни форми помежду си. Всичко това - поднесено на фона на изпълнената на живо музика от Рут Колева.
Управителят на „Сердика център” Ирена Тенева и организаторите от ART Ground Art&Events се бяха погрижили за флоралните декорации с натурални пролетни цветя

Най-актуалните тенденции

Цветовете на пролет-лято 2012 преобладават в тропическата палитра от оранжево, жълто, зелено и виолетово. Заедно с линията на ярките нюанси сезонът налага меките и неутрални тонове. Белият цвят за пореден път тържествува на подиума - както при елегантните широки или силно вталени костюми, така и при женствените рокли с бродерии и дантела или полупрозрачните фини ризи. От благородния тъмен оттенък на аквамарина, през нежните сиво-сини небесни нюанси до електрическия блясък на тюркоаза, синият цвят е безспорният фаворит в палитрата на топлия сезон. Невъзможно е да подминете сладките карамелени оттенъци на розово, небесносиньо, праскова, лимоненожълто и мента.
Разкошни цветни градини отново рисуват моделите на пролет-лято в игриви комбинации: от невинни детски принтове, през щампите на живописни рисунки до реалистични изображения с почти фотографска точност. Актуални са ризи, рокли и връхни дрехи в естествените тонове на Южния континент – пясъчножълто, кафяво и каки. Анималистични принтове, крупни бижута и панамени шапки. Дантели, ресни и стелажи декорират структурата на дрехите през топлия сезон на 2012-а.

Какво да изберем от марките

GUESS BY MARCIANO е насочена към гардероба на модерната и чувствителна жена, която обича модата и умее да се грижи за индивидуалния си стил.

Колекцията на FURLA е вълнуващ пътепис, изпълнен с видими и осезателни препратки към средиземноморската и италианската традиция. Цветове от природата - синьото на небето, черното и бялото на скалите и камъчетата, топлите земни тонове, като мед, червено и жълто със златни и сребърни акценти.
Материалите: биволска кожа, кожа с винтидж ефект, змийски кожи и материали, инспирирани от високите технологии, какъвто е неопренът.
Естествена, ярка атмосфера, в която чантата Candy заема централна роля със серия от специални издания, включващи ярко открояващата се каучукова бостън чанта с кант от телешка кожа в питонов принт, представена в свеж и раздвижен тюркоазен цвят. Това е една изцяло италианска креативна игра, която се пренася и при други варианти, съдържащи смело съпоставяне и комбинации на технологии с традиционно изработване: каучук и плетени материи в идеален La Dolce Vita стил; каучук, щраусови пера и боа, достойни за червения килим във Венеция; каучук и суперлек алуминий с нитове, наподобяващ корпус на самолет.

PEEK&CLOPPENBURG представя разнообразни теми и експлозия от цветове на световните марки Armani Jeans, Marc Cain и Boss Woman.

Новата пролетно-лятна колекция съчетава неповторими десени за изискани и дръзки жени. Характерни за сезона са коралово, крещящо розово, тюркоазеносиньо, яркозелено и лимоненожълто. Те разкошно се комбинират или се използват като контраст на спокойния фон от невинно бяло и пясъчни нюанси. Темата Marina обединява цветовете синьо, бяло и червено.

LIU JO - през 1990 г. братята Марки представят в област Карпи, Италия, първата колекция на LIU JO. Марката се развива бързо и утвърждава присъствието си в модния сектор с четири самостоятелни линии: LIU JO Collection, LIU JO JEANS, LIU JO ACCESSORIES, LIU JO SHOES. Колекциите на LIU JO са актуални, съблазняващи, уверени, илюстриращи еволюцията на естетичния код, изцяло фокусирани върху безкрайните предизвикателства на модерния живот и всекидневните потребности на многоликата жена.

VOLUME II е концептуален магазин, в който визия и функция са съчетани по уникален начин. Селекцията на облеклата за сезон пролет/лято 2012 е от италиански марки, произведени в Италия. Обувките и аксесоарите са на американски и бразилски марки. VOLUME II concept представя облекла, обувки и аксесоари на MALLONI, ANNARITA N, mix+match, SCHUETZ и MIEZKO.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване