07/09/12 15:45
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Благотворителността сияе в изложба в центъра на София

Изложбата в градинката пред "Кристал". Изложбата в градинката пред "Кристал".

Изложба, събрала в себе си най-пленителните снимки на благотворителни дейности, сияе в центъра на София – в градинката пред „Кристал“ от днес.

Снимките са победителите в конкурса „Благотворителността през обектива“, организиран от Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България“, за който бяха изпратени 350 кадъра.

Изложбата ще остане за разглеждане до 23 юли.

Първите три отличени фотографии във всяка една категория ще бъдат показани на официалната церемония в Art Hall VIVACOM на 24 юли. Те ще бъдат публикувани и в специален каталог заедно с изданието на културно-информационния гайд „Програмата”.

„Изложбата „тръгва” от „Кристал”, но има намерението да пътува. Снимките ще бъдат изложени и в метростанциите в София. През октомври и ноември експозицията ще посети и други градове в страната, след конкурс за общини, спечелили да я представят пред местна аудитория, заедно с дебат на тема „Благотворителност”.“

Това пишат организаторите за изложбата и напомнят, че намерението им е конкурсът да стане ежегоден.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване