07/18/12 17:40
(http://radiomilena.com/)

Засилени мерки за сигурност

samolet 150x135 Засилени мерки за сигурностЗасилени мерки за сигурност са обявени от Транспортно министерство по всички български летища, пристанища, автогари, жп гари и пощенски станции, във връзка с тежкия инцидент на летище Бургас. Всички полети от летище Бургас са пренасочени към летище Варна. Осигурени са допълнителни служители на летище Варна, които да обезпечат допълнителните полети. Създадена е необходимата организация и пътниците от летище Бургас се превозват с автобуси от и до Варна. Действията се координират от сформиран кризисен щаб в МТИТС.

Настанени в бургаската болница  са 27 души, има и  в критично състояние. По  информация до момента са загинали  7 души. Тъй като в бургаската болница отделението по изгаряне бе закрито, при необходимост пацинети с подобни травми може да бъдат изпратени в болницата във Варна. Току що в болницата пристигнаха президентът Росен Плевнелиев и кметът Димитър Николов, предаде Агенция Фокус . Социалните служби в Бургас имат готовност да изпратят психолози, които са подготвени да работят в ситуация на хора преживели кризи. Осигурен е преводач. Пред болницата има доброволци от БЧК. Те са тук при нужда да дарят кръв. Много съпричастни от еврейската общност в Бургас също чакат пред здравното заведение.

 Засилени мерки за сигурност

bookmark Засилени мерки за сигурностsvejo Засилени мерки за сигурностgoogle Засилени мерки за сигурностdelicious Засилени мерки за сигурностstumbleupon Засилени мерки за сигурностfacebook Засилени мерки за сигурностСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване