07/22/12 13:43
(http://www.klassa.bg/)

iPad за всеки в самолета!

Австралийската авикомпания Qantas ще осигури персонален iPad за всеки пътник в Boeing 767-300, извършващ полети над територията на Австралия. През май 2012-та авиокомпанията разполагаше с 23 самолета 3 Boeing 767-300, всеки от тях с 229-254 места. На всяко място предстои да бъде монтиран iPad
"След успеха на новата ни услуга Qstreaming, търсим контакт с Рanasonic за да осигурим на нашите пасажери качествени забавления по време на полет“, един от шефовете на авиокомпанията, Лайл Страмби.
Panasonic Avionics Corporation осигурява различни любопитни приспособления, с които пътниците се забавляват в самолета. Чрез система EXW, в салоните на самолета могат да се гледат филми, да се слуша музика – и всичко това чрез таблет или смартфон.Авиокомпания Qantas поддържа полети до източното крайбрежие на Австралия. От компанията обещават ползването на iPad в самолета да е абсолютно безплатно.
Преди седмица от авиокомпанията съобщиха, че ще има iPad и за пилотите, а всички служители ще получат iPhones, с които да заменят старите BlackBerry

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване