07/22/12 13:26
(http://www.klassa.bg/)

Волен Сидеров призова премиера да подаде оставка

Борисов да подаде оставка наистина, не да го подхвърля кокетнически. Това каза в неделя лидерът на „Атака” Волен Сидеров в предаването „Неделя 150” на БНР.
„ГЕРБ заслужават да се гласува против тяхното правителство и аз лично подкрепям този вот на недоверие”, допълни лидерът на „Атака“.
Очаквам да се състави програмно правителство с участието на парламентарни и извънпарламентарни сили, което да предложи план-програма за развитието на България с акцент върху националната сигурност, икономическата и данъчната политика, каза още Волен Сидеров. Той обаче уточни, че не очаква вотът на недоверие към кабинета на Бойко Борисов да бъде успешен.
„Да престанем да се изживяваме като бели мишки, които са наблюдавани от някого си и чакат следващия доклад, за да се раздвижат вотове, антивотове и прочее. ГЕРБ заслужава не един – десет вота на недоверие”, категоричен бе лидерът на „Атака”.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване