07/23/12 15:07
(http://radiomilena.com/)

Oткрита приемна за граждани с Комисията за защита от дискриминация

Община Поморие  уведомява,  че на  27 юли от 10.30до 12.30 часа в зала №2 на Общината ще се проведе открита приемна за граждани с регионалния представител на Комисията за защита от дискриминацията. Комисията е специализиран орган, призван да провежда държавната политика в областта на равните възможности и равното третиране на всички граждани на територията на Република България. Различията между хората, основани  на пол, раса, етнос, религия, обществено положение, както и на   какъвто и да било друг признак,   не могат и не бива да стават причина  за неравенство, привилегии или каквито и да   било други прояви на нетолерантност. За постигането на тази нелека задача са необходими усилията на цялото гражданско общество. Регионалният представител на Комисията консултира хората срещу които се проявява дискриминация и се нарушават техните граждански права  и им оказва методическа помощ при подаване  жалба, ако това е необходимо.

 Oткрита приемна за граждани с Комисията за защита от дискриминация

bookmark Oткрита приемна за граждани с Комисията за защита от дискриминацияsvejo Oткрита приемна за граждани с Комисията за защита от дискриминацияgoogle Oткрита приемна за граждани с Комисията за защита от дискриминацияdelicious Oткрита приемна за граждани с Комисията за защита от дискриминацияstumbleupon Oткрита приемна за граждани с Комисията за защита от дискриминацияfacebook Oткрита приемна за граждани с Комисията за защита от дискриминацияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване