07/24/12 05:13
(http://radiomilena.com/)

Сдружение получи 5 акта за по 10 хил. лева за неизплатени заплати

pari9 150x150 Сдружение получи 5 акта за по 10 хил. лева за неизплатени заплати650 хил.лв. е размерът на констатираните неизплатени трудови възнаграждения от началото на годината до сега, съобщи директорът на областна дирекция „Инспекция по труда“ Враца Румен Младенов. След намесата на инспекцията вече са платени 383 хиляди. Голяма част от парите се дължат от Сдружение „Асоциация Враца“ и болницата в Оряхово, съобщи Агенция Кросс. На Сдружението само за юли месец са съставени 5 акта по 10 хил.лв., заради неизпълнени предписания по изплащането на заплатите. Други пет акта през този период са съставени за работа без трудови договори, още два са за нарушение на нормите за регистриране на трудовите договори, като санкцията е по 1 500 лева , и едно нарушение на наредбите за отпуските и работното време – санкцията е 2 хил.лева, уточни още Р.Младенов.

 Сдружение получи 5 акта за по 10 хил. лева за неизплатени заплати

bookmark Сдружение получи 5 акта за по 10 хил. лева за неизплатени заплатиsvejo Сдружение получи 5 акта за по 10 хил. лева за неизплатени заплатиgoogle Сдружение получи 5 акта за по 10 хил. лева за неизплатени заплатиdelicious Сдружение получи 5 акта за по 10 хил. лева за неизплатени заплатиstumbleupon Сдружение получи 5 акта за по 10 хил. лева за неизплатени заплатиfacebook Сдружение получи 5 акта за по 10 хил. лева за неизплатени заплатиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване