07/26/12 14:10
(http://www.klassa.bg/)

Децата на Майкъл Джексън с нов попечител, не могат да напускат Калифорния

Съдът в Лос Анджелис временно предаде попечителството над трите деца на починалия певец Майкъл Джексън на техния братовчед Тито Джексън-младши (34 г.), предаде Би Би Си. Съдът предприе тази стъпка, след като майката на поп звездата, която досега бе попечител на децата, не бе намерена в понеделник в дома си. Органите на реда бяха извикани да установят изчезването на 82-годишната Катрин Джексън от дъщерята на певеца Парис и сестра му Джанет. В къщата са се намирали и останалите деца на Майкъл Джексън, както и двама от братята му.
Във  вторник Парис написа в микроблога си в Туитър, че не е виждала баба си от 9 дни.
След като мистерията около съдбата на Катрин стана медийна новина, един от нейните синове съобщи, че тя била при роднини в Аризона. На съдебното изслушване в Лос Анджелис бе поставен въпросът, дали тя не е държана насилствено там. Съдията забрани на децата на Майкъл да напускат Калифорния.
Джанет Джексън и братята на певеца се опитват да оспорят неговото завещание, по силата на което попечителство над децата и право да се разпорежда с богатството му има само майка му. Смята се, че големите дългове, които имаше певецът при смъртта си през 2009 г., вече са покрити и сега богатството му възлиза на стотици милиони долари. Поп звездата почина на 50-годишна възраст от предозиране на обезболяващото лекарство пропофол, припомня Би Би Си.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване