07/26/12 16:02
(http://www.klassa.bg/)

Стефка Костадинова: Надявам се да има хубави изненади от нашите в Лондон

Надявам се да има изненади от нашите спортисти, но за добро. Мисля, че ще се представим добре в Лондон. Това заяви в четвъртък преди заминаването за Олимпийските игри председателят на БОК Стефка Костадинова.
"Утре е откриването, днес говорих с колегите, които са вече в Лондон. Настроението е много хубаво, всички са проявили желание да бъдат утре на церемонията, даже и тези, които не спят в олимпийски село. На откриването ще бъда със спортистите, но най-вероятно ще съм на трибуните. Може обаче да се реша и да сляза долу при тях", каза Костадинова.
Костадинова коментира и какви са шансовете за медал на спортистите ни в Лондон. "Нека да стартират всички. Има спортове, като бадминтона, за които и осмото място е добро класиране. Има спортове, за които бронзовия медал е малко и се плаче, така че спортистите ни искат да се докажат и да зарадват България. От леката атлетика, много вярвам на Ивет и Ваня. Надявам се и им го пожелавам да влязат във финал, а там вече ще е по-лесно. Надявам се да поднесем изненада в някои спортове. Има федерации, които ме убеждават, че могат да вземат два медала. Борбата, художествената гимнастика, бокса, спортната стрелба... Данчо Йовчев, Цвети и Гришо, които са уникални млади таланти и тепърва им започва тяхната кариера. Щангите също са в добра форма", добави Костадинова.
63-ма наши състезатели покриха нормативите. Надявам се да няма контузии, да имаме много голям късмет и шанс, заяви още Стефка Костадинова.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване