07/29/12 15:35
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Тапи по пътя от морето и Гърция за София

Задръствания запушиха пътя от морето за София, колони от прибиращи се пъплят от Гърция към столицата в неделя вечер. Много турски гастарбайтери, пътуващи към Турция, натовариха международен път Е80.

Изключително натоварен е трафикът от Карнобат към Сливен, съобщава „Пътна полиция“.

По главния път няма товарни автомобили, движат се само леки, но трафикът се натоварва от многото прибиращи се от морето.

Заради пускането на новия участък от автомагистрала „Тракия”, до Хаджидимитрово е направена промяна в организацията на движение. На кръстовището на изхода за Сливен и на това за Веселиново, с предимство не са излизащите от Ямбол, а слезлите от магистралата.

На кръстовището за Сливен са поставени неравности. Преминаването през Петолъчката остава транзитно. При Нова Загора, където бе открит лот 2 на „Тракия“, има нова организация на движението.

Заради цялостен ремонт на пътната настилка е затворен пътят Твърдица – Елена.

Натоварено е движението по главен път Е-79 в участъка София-Кулата. От Гърция за България пътуват много леки автомобили, автобуси и микробуси.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване