07/30/12 09:37
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Втори опит за обир на банкомат в Перник

Втори опит за обир на банкомат за този месец беше направен през нощта в Перник. 

Около 4.00 часа тази сутрин взрив е събудил жителите на квартал „Изток“ в миньорския град. Заради бързата намеса на полицията, която пристига на мястото на инцидента, до обир на банковата машина не се е стигнало, обясни пред OFFNews.bg говорителят на Областната дирекция на полицията в Перник Венцислав Алексов. Обирджиите са изоставили микробуса си, след като полицейската патрулка ги е застигнала. 

Обектът се охранява от частна фирма, на място има и охранителни камери, които вероятно са запечатали образите на обирджиите. 

Това е втори подобен случай в града само за месец. На 4 юли, отново около 4.00 часа сутринта, беше взривен банкомат. И тогава до обир не се стигна, заради бързата намеса на полицията. Въпреки че двата случая си приличат, вероятно не става въпрос за едни и същи извършители, коментира говорителят на местната полиция. Той обясни, че за първия случай има задържан перничанин, който първоначално е бил с 24-часова полицейска мярка за неотклонение. По-късно му е повдигнато обвинение и наложена парична гаранция от 1000 лв. 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване