08/01/12 07:48
(http://radiomilena.com/)

Възстановено е лицето на извършителя на терористичния акт в Бургас

5981341 Възстановено е лицето на извършителя на терористичния акт в БургасЛицето на атентатора-самоубиец, извършил терористичния акт на летището в Бургас, е възстановено с помощта на модерни технологии и на базата на наличните до момента данни. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.За целите на разследването, МВР умолява гражданите да съобщят в най-близкото поделение на министерството и на тел. 056/84 42 42 всяка информация, свързана с мъжа от снимката.Анонимността е гарантирана.

 Възстановено е лицето на извършителя на терористичния акт в Бургас

bookmark Възстановено е лицето на извършителя на терористичния акт в Бургасsvejo Възстановено е лицето на извършителя на терористичния акт в Бургасgoogle Възстановено е лицето на извършителя на терористичния акт в Бургасdelicious Възстановено е лицето на извършителя на терористичния акт в Бургасstumbleupon Възстановено е лицето на извършителя на терористичния акт в Бургасfacebook Възстановено е лицето на извършителя на терористичния акт в БургасСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване