08/02/12 09:17
(http://radiomilena.com/)

„По пътя на солта” –резултати от литературния конкурс за есе

Muzei na solta 1 150x150 „По пътя на солта” –резултати от литературния конкурс за есеТази година се навършват 10 години от създаването на Музея на солта. В тази връзка Музеят на солта, с подкрепата на РИО – Бургас  и община Поморие обяви конкурс за написване на оригинално есе сред учениците от VIII до XII клас на тема:  ”По пътя на солта” .Творбите бяха оценени от жури в състав Георги Райков, Адам Петков и Тодор Димов, които определиха следните награди:  Първа награда не се присъжда. Втора награда се присъжда на Калоян Маргаритов Илиев, ученик от VІІІ клас в СОУ „Христо Ботев” гр. Карнобат.  Трета награда се присъжда на Стефка Ванева Коева, ученичка от ІХ клас от ГЧЕ „Васил Левски” гр.Бургас  Журито присъди и две поощрителни награди на Даниела Бориславова Караиванова, ученичка от ІХ клас в ГПАЕ „Гео Милев” гр. Бургас и Велизара Николова, ученичка от ІХ клас в ГЧЕ „Васил Левски” гр. Бургас. Официалното  обявяване на резултатите от конкурса за есе  ще се състои във фоайето на читалище „Просвета” и Кинотеатър Поморие, на 11 август от 19.00 ч.

 „По пътя на солта” –резултати от литературния конкурс за есе

bookmark „По пътя на солта” –резултати от литературния конкурс за есеsvejo „По пътя на солта” –резултати от литературния конкурс за есеgoogle „По пътя на солта” –резултати от литературния конкурс за есеdelicious „По пътя на солта” –резултати от литературния конкурс за есеstumbleupon „По пътя на солта” –резултати от литературния конкурс за есеfacebook „По пътя на солта” –резултати от литературния конкурс за есеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване