08/03/12 07:58
(http://radiomilena.com/)

Летовници блокират движението на влакове

2698d5cacd3e6ebbbb3fd9778abaf258 300x182 Летовници блокират движението на влаковеЗа несъобразително паркиране на автомобили на летуващи до жп релси, които са в непосредствена близост до плажната ивица, алармират от НКЖИ, предаде агенция КРОСС. С тези маневри плажуващите навлизат в габарита на железния път и възпрепятстват свободното преминаване на влакове в междугарията. През месец юли са регистрирани три случая, в които влак е изчаквал между 60 – 140 минути премахването на автомобил, паркирал в опасна близост до релсите.

Местата, където се регистрират най-често подобни случаи са между гарите Владимир Павлов и Сарафово (община Бургас). Въпреки липсата на инциденти до момента, заради ниската скорост на движение в междугарието,  несъобразителността на летовниците се отразява в часове забавяне на пътнически и товарни влакове.

 Летовници блокират движението на влакове

bookmark Летовници блокират движението на влаковеsvejo Летовници блокират движението на влаковеgoogle Летовници блокират движението на влаковеdelicious Летовници блокират движението на влаковеstumbleupon Летовници блокират движението на влаковеfacebook Летовници блокират движението на влаковеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване