08/04/12 21:19
(http://www.klassa.bg/)

Българка е арестувана с обвинение за убийство на три деца

Дортмунд. Българката Милка Д. е арестувана с подозрение, че е убила трите деца на 4 и на 10 години и тяхната сестра на 12 години, които бяха намерени при пожар в апартамент в германския град Дортмунд. Това съобщи германското издание на турския вестник „Хюррийет”.
Първоначалната информация беше, че трите деца от турски произход са загинали при пожар в апартамента им в Дортмунд. По-късно аутопсията е показала, че децата са починали вследствие на насилие. Полицията подозира умишлен палеж. Мухарем Тюфекчи заедно с трите си деца е живеел на семейни начала с българката Милка Д. Преди пожара бащата е напуснал жилището рано сутринта, а малко по-късно излязла и Милка Д. Пожарът е възникнал непосредствено след това. Германските медии, позовавайки се на полицейски източници, съобщават, че Милка Д. е убила трите деца с нож, които спели в стаите си. По-късно е запалила апартамента и отишла при бащата, който е бил в близкото кафене и заявила, че са я нападнали. В момента Милка Д. e арестувана с обвинение за убийство на трите деца.



Нахит ДОГУ
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване