08/05/12 23:27
(http://radiomilena.com/)

И министрите излизат в отпуск, но с предупреждение …

b68aeb5e0203ac0a692bd4de3daac15d1 150x150 И министрите излизат в отпуск, но с предупреждение ...И министрите излизат в отпуск, но с предупреждение – премиерът може да им прекъсне почивката във всеки един момент. Земеделският министър е в отпуск от утре.   „Той даже има навик да звъни по малките часове. И трябва да реагирам постоянно. Хиляда лева няма да стигнат. Надявам се една министерска заплата да стигне. Ходим при наши приятели“, сподели пред бТВ Мирослав Найденов. Около откриването на ремонтирани пътни отсечки, на строителният министър ще има само няколко дни за море.   „Имаме пътуване само че по Северното Черноморие, където както и тук, ще инспектираме и плажове и пътища, имаме и няколко обекта на Балчик и Добрич, на които сме поканени и ще се възползвам евентуално още 4 дни да опитам да почивам със семейството във Варненски регион“, каза Лиляна Павлова.   Сергей Игнатов ще почива с Летният университет на НПСС, ще отиде за закриването, но трябва да бъде няколко дни със студентите.   „В края на август с доктор Дариткова сме планували една седмица на една къща в Гърция. Спокойно и живописно, тоест пълен релакс и почивка, каза здравният министър Десислава Атанасова, цитира Агенция КРОСС.

 И министрите излизат в отпуск, но с предупреждение ...

bookmark И министрите излизат в отпуск, но с предупреждение ...svejo И министрите излизат в отпуск, но с предупреждение ...google И министрите излизат в отпуск, но с предупреждение ...delicious И министрите излизат в отпуск, но с предупреждение ...stumbleupon И министрите излизат в отпуск, но с предупреждение ...facebook И министрите излизат в отпуск, но с предупреждение ...Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване