08/06/12 16:09
(http://www.klassa.bg/)

Младежи се преобърнаха след гонка с патрулка

Автомобил с петима младежи, от тях четирима непълнолетни, се обърна след гонка с полицейски патрул в неделя вечерта. Инцидентът е станал край квартал Требич в столицата.
Според официалната информация от сайта на МВР петимата младежи „за щастие не са пострадали“. В същата сводка обаче се казва, че водачът има голяма разкъсна рана на лявата мишница и е настанен в болнично заведение.
Катастрофата станала около 23,40 ч на ул. „Околовръстен път“ преди разклона за квартала.
Автомобил на магистрална полиция, който патрулирал в района, бил задминат от лек автомобил „Рено 19“. Според информацията, разпространена от МВР, служителите на реда забелязали, че френското возило се движи с висока скорост и създава предпоставки за пътен инцидент. За да предупредят останалите участници в движението, те включили сигналната лампа. В този момент шофьорът на реното не могъл да овладее колата, тя излязла извън пътя и се преобърнала по таван в крайпътна нива.
Пострадалият водач бил закаран в болница, а на останалите четирима – на 14 г., двама на 16 г. и един на 19 г., била оказана медицинска помощ, след което били освободени.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване