08/06/12 08:04
(http://www.klassa.bg/)

Състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Алексей Петров

София. Състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Алексей Петров, Антон Петров, Кирил Топалов, Марчело Джотолов, Янко Попов, Цеко Йорданов.
На последното съдебно заседание на 19 юли, въз основа на влошеното здравословно състояние на подсъдимия Алексей Петров, съдът реши той да бъде изпратен на лечение в болница в Овча купел. Тогава бяха изслушани трима лекари от болницата в Централния Софийски затвор, които са от лекарската комисия, съставила справка за здравословното състояние на Петров. Въз основна на техните показания, съдът намери, че по-добрият вариант е Петров да бъде настане за лечение в столичната Специализирана болница за физиотерапия и рехабилитация в Овча купел. Това решение не е промяна на мярката на Алексей Петров, а се изменя самия режим на изпълнение на мярката. Съдът нареди - от началника на Софийския затвор да бъде назначена охрана за времето на болничния престой на Петров.
На днешното съдебно заседание трябва да бъде разгледана мярката за неотклонение на Петров. Началото на заседанието е 10.00 часа.

http://newsmaker.bg/post/admin/inde
x

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване