08/07/12 12:37
(http://radiomilena.com/)

Национално първенство – Формула и Фънборд в Бургас

syrf 300x225 Национално първенство   Формула и Фънборд в БургасНа 10.08.2012 г . – 12.08.2012г. ще се проведе НАЦИОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО – ФОРМУЛА И ФЪНБОРД 2012 с домакинството на Уиндсърф клуб Бургас .Ще участват състезатели от Бургас, София, Поморие, Варна, Несебър, Приморско и Обзор. Стартът на гонките за състезанието ще бъде даден в петък 10.06.2012г. след обяд, за клас формула и в събота 11.06.2012г. след обяд за клас фънборд, когато излиза и подходящият вятър, за този атрактивен спорт . Състезанието ще може да бъде наблюдавано от брега на плажа или крайморската алея, тъй като гонките ще се проведат в акваторията на бургаския залив и състезателите ще излизат в морето от Северния бургаски плаж – пред сградата на Уиндсърф клуб Бургас.

 Национално първенство   Формула и Фънборд в Бургас

bookmark Национално първенство   Формула и Фънборд в Бургасsvejo Национално първенство   Формула и Фънборд в Бургасgoogle Национално първенство   Формула и Фънборд в Бургасdelicious Национално първенство   Формула и Фънборд в Бургасstumbleupon Национално първенство   Формула и Фънборд в Бургасfacebook Национално първенство   Формула и Фънборд в БургасСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване