08/08/12 15:50
(http://www.klassa.bg/)

Над 100 човека видели бургаския атентатор в София

В Столичната полиция са постъпили сигнали, че атентаторът от Бургас в бил видян в София, съобщи за БНР директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов. Към момента обаче нямало категорични данни, че той действително е пребивавал на територията на столицата.
По-късно пред агенция Фокус Йорданов допълни, че сигналите са над сто. Те дошли след публикуването на третия фоторобот на атентатора.
Любопитното е, че според много от очевидците бомбаджията е бил в София след взрива в Бургас, макар МВР  да твърди, че той е мъртъв.
Припомняме, че klassa.bg пръв съобщи за вероятността атентаторът да е бил в столицата. По информация на наши читатели лице, много приличащо на записаното на видео с дълга коса или перука на аеропорта в Бургас, е било и на Терминал 1 на софийското летище осем дни преди това.
Пред БНР Валери Йорданов каза още, че се подготвят специални мерки за сигурност при откриването на учебната година в еврейското училище на 15 септември. Продължавало да има засилено полицейско присъствие и на местата, където има граждани на Израел, както и в метрото, моловете, ЖП и автогарата в столицата.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване