08/10/12 08:38
(http://radiomilena.com/)

Дует Ритон тръгват с по 10 тоалета за турне

Riton 150x150 Дует Ритон тръгват с по 10 тоалета за турнеКатя и Здравко от Дует Ритон тръгват с по 10 тоалета за всеки за юбилейното си турне, с което ще отбележат 35-годишнината си на голямата сцена. Първият концерт е само след броени дни – на 12 август 2012, неделя, в Летния театър във Варна, от 20,30 ч. Следващата спирка от концертната обиколка е на следващия ден – 13 август 2012, понеделник, в Летния театър в Бургас, отново от 20,30 ч. „Винаги взимаме повече дрехи със себе си, но в последния момент решаваме кой тоалет точно да облечем“, сподели Катя. Нейните рокли са дело на актуалната родна модна къща „Юнона“ и са съобразени с най-новите модни тенденции за лятото и морето. Костюмите на Здравко пък са на „Андрюс фешън студио“ и той твърди, че с тях се чувства като зрял тийнейджър. За грима и прическите ще се погрижат специалистите от „Виталити клуб“. Българските модни къщи ще облекат и останалите участници в юбилейните спектакли на Дует Ритон – оркестър, балет и беквокална група. Музикалната програма също като тоалетите ще бъде съобразена с времето и мястото – Катя и Здравко ще заложат предимно на летните и морските си песни, като основен акцент ще бъде най-новият им хит – „Лято за двама“, дело на композитора Стефан Димитров по текст на Богдана Карадочева. За подбора на песните музикантите направиха допитване до своите фенове на своя сайт riton.net кои заглавия биха желали да чуят. 15 от парчетата ще бъдат по желанията на феновете, а останалите 15 са от тях. Гласуването продължава и за големия концерт на Дует Ритон на 27 ноември 2012 в зала 1 на НДК, когато репертоарът ще бъде малко по-различен от морските концерти. Затова почитателите от останалите градове, в които ще има рецитали от юбилейното турне освен Варна и Бургас, като Велико Търново (13 септември), Пловдив (20 септември) и Русе (9 ноември), също са добре дошли на софийския концерт. В морската столица Катя и Здравко ще отседнат със своя 35-членен екип в Гранд хотел „Варна“.

 Дует Ритон тръгват с по 10 тоалета за турне

bookmark Дует Ритон тръгват с по 10 тоалета за турнеsvejo Дует Ритон тръгват с по 10 тоалета за турнеgoogle Дует Ритон тръгват с по 10 тоалета за турнеdelicious Дует Ритон тръгват с по 10 тоалета за турнеstumbleupon Дует Ритон тръгват с по 10 тоалета за турнеfacebook Дует Ритон тръгват с по 10 тоалета за турнеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване