08/10/12 18:15
(http://radiomilena.com/)

Златни. Ансамбълът ни и Силвия Митева на финал!

gimnastika 150x150 Златни. Ансамбълът ни и Силвия Митева на финал!Българският ансамбъл по художествена гимнастика изпълни отлично съчетанието си на ленти и обръчи от олимпийския турнир в Лондон и намери място във финала.
Ренета Камберова, Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Елена Тодорова, Християна Тодорова и Картин Велкова получиха оценка от 27.375 точки. Българките излязоха с първи стартов номер и откриха надпреварата в „Уембли Арена“ при ансамблите.
За първото си изпълнение от квалификациите вчера момичетата на Илияна Раева получиха 27.250 точки и след него заемаха временната четвърта позиция.
Нашите момичета удържаха това си място и след днешния ден, като с общ сбор 54.625 те намират място за финала в неделя, предаде actualno.com. За битката за медалите се класират първите 8 отбора от квалификациите.

silviq 150x150 Златни. Ансамбълът ни и Силвия Митева на финал!Българската гимнастичка Силвия Митева се класира за утрешния финал в индивидуалния многобой по художествена гимнастика на Олимпийските игри в Лондон. 24-те участнички представиха своите съчетания на бухалки и лента, след като вчера играха на топка и обръч. 26-годишната българка изигра първо съчетанието си на бухалки, за което получи оценка 27.325 (8.725 трудност, 9.450 артистичност, 9.150 изпълнение). След това, Митева се представи отлично на лента и получи оценка 28.100 точки (9.300 трудност, 9.500 артистичност, 9.300 изпълнение).
По този начин, след изиграването на четирите уреда, Митева е четвърта в класирането на квалификациите с общ актив от 110.925 точки.
Двете представителка на Русия – Евгения Канаева и Дария Дмитриева, спечелиха убедително първите две места, а третото място остана за Алия Гарайева от Азербайджан. За утрешния финал се класират първите 10 в квалификациите.

 Златни. Ансамбълът ни и Силвия Митева на финал!

bookmark Златни. Ансамбълът ни и Силвия Митева на финал!svejo Златни. Ансамбълът ни и Силвия Митева на финал!google Златни. Ансамбълът ни и Силвия Митева на финал!delicious Златни. Ансамбълът ни и Силвия Митева на финал!stumbleupon Златни. Ансамбълът ни и Силвия Митева на финал!facebook Златни. Ансамбълът ни и Силвия Митева на финал!Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване