08/10/12 18:10
(http://radiomilena.com/)

Русия ни спъна

rc 150x150 Русия ни спънаРусия сложи прът в колелото на шампионската ни волейболна машина. Момчетата на Найден Найденов се бориха мъжки, но нямаха ден срещу Сборная и загубиха полуфинала с 1:3, съобщи actualno.com
Русия спечели първия гейм с 25:21 и втория с 25:15. България се вдигна на крака и показа познатия ни от последните дни дух, за да спечели третия гейм в срещата с 25:23.
В четвъртия обаче момчетата ни нямаха шанс и Русия надделя с 25:23.
Нашите започнаха силно мача и имаха аванс от 2-3 точки до средата на първия гейм, но руснаците се мобилизираха и след съдийска аванта при 19:18 се възползваха от моментния срив в редиците ни и спечелиха гейма с 25:21.
Във втория отпаднахме психически и допуснахме куп грешки за крайното 15:25.
Волейболистите ни се мобилизираха в третия гейм и успяха да го спечелят с 25:23, пренасяйки добрата си игра и в четвъртия, но късметът не бе с нас и загубихме с 23:25.
Въпреки загубата, лъвовете показаха висок дух и се бореха със зъби и нокти да достигнат заветния мач за златото. Остава битката за бронза и всички трябва да сме до тях за нея. Благодарим ви, момчета!

 Русия ни спъна

bookmark Русия ни спънаsvejo Русия ни спънаgoogle Русия ни спънаdelicious Русия ни спънаstumbleupon Русия ни спънаfacebook Русия ни спънаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване