08/10/12 18:08
(http://radiomilena.com/)

Тервел Пулев загуби от Световния шампион Усюк

тервел 150x133 Тервел Пулев загуби от Световния шампион Усюк Българския представител в бокса в категория до 91 килограма Тервел Пулев загуби от Световният шампион Олексадър Усюк и отпадна от битката за първите две места на Олимпиадата. Украинецът се наложи категорично и в трите рунда с резултат 21:5 точки,съобщи Агенция Фокус Спорт.
Тервел не успя да намери себе си през целия двубой от полуфиналите в Лондон, като още в първия рунд бе на път бе пратен в нокдаун, и така и не се върна психологически на пълни обороти до края.
Въпреки това, Пулев донесе втори медал за България от Олимпийските игри в Лондон, тъй като двамата отпаднали полуфиналисти в боксовия турнир получават отличие.

 Тервел Пулев загуби от Световния шампион Усюк

bookmark Тервел Пулев загуби от Световния шампион Усюкsvejo Тервел Пулев загуби от Световния шампион Усюкgoogle Тервел Пулев загуби от Световния шампион Усюкdelicious Тервел Пулев загуби от Световния шампион Усюкstumbleupon Тервел Пулев загуби от Световния шампион Усюкfacebook Тервел Пулев загуби от Световния шампион УсюкСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване