08/11/12 10:04
(http://radiomilena.com/)

Жълт код заради обилни валежи и гръмотевици

grymotevica 150x150 Жълт код заради обилни валежи и гръмотевициЖълт код за обилни валежи и гръмотевична активност е обявен в седем области на България за днес – 11 август. Жълтият код за потенциално опасно време заради очакваните обилни валежи, придружени с гръмотевици, ще е в сила за областите: Благоевград, Пазарджик, Смолян, Габрово, Велико Търново, Търговище и Разград.
През деня ще превали в почти цялата страна, а около и след пладне преваляванията и гръмотевичната дейност ще се активизират, особено в Централна и Източна България. Вятърът в повечето места ще е слаб, по Черноморието умерен от североизток. Но по време на гръмотевична буря ще настъпват краткотрайни внезапни промени в посоката и скоростта му. Максималните температури ще са между 25° и 30°, предаде actualno.com.

 Жълт код заради обилни валежи и гръмотевици

bookmark Жълт код заради обилни валежи и гръмотевициsvejo Жълт код заради обилни валежи и гръмотевициgoogle Жълт код заради обилни валежи и гръмотевициdelicious Жълт код заради обилни валежи и гръмотевициstumbleupon Жълт код заради обилни валежи и гръмотевициfacebook Жълт код заради обилни валежи и гръмотевициСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване