08/16/12 08:50
(http://radiomilena.com/)

Борисов за задържаните моряци: Нямаше как да им кажем: „Бягайте!”

boiko borisov 300x182 Борисов за задържаните моряци: Нямаше как да им кажем: „Бягайте!” По повод задържаните български моряци край водите на Испания заради афера с кокаин, премиерът Бойко Борисов, който е на посещение във Варна, заяви, че част от тях са от Варна, Добрич и Бургас. Ние работим заедно с Испания по тази операция от няколко месеца. По думите му най-вероятно вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов ще отиде до Испания, за да види на място какво се случва.

Борисов бе категоричен, че процесът ще е дълъг.

Премиерът обясни, че страната ни е знаела, че на кораба има българи, но не е имало възможност да им се каже: „бягайте от кораба, защото ще го хванат”.

 Борисов за задържаните моряци: Нямаше как да им кажем: „Бягайте!”

bookmark Борисов за задържаните моряци: Нямаше как да им кажем: „Бягайте!” svejo Борисов за задържаните моряци: Нямаше как да им кажем: „Бягайте!” google Борисов за задържаните моряци: Нямаше как да им кажем: „Бягайте!” delicious Борисов за задържаните моряци: Нямаше как да им кажем: „Бягайте!” stumbleupon Борисов за задържаните моряци: Нямаше как да им кажем: „Бягайте!” facebook Борисов за задържаните моряци: Нямаше как да им кажем: „Бягайте!” Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване