08/16/12 18:16
(http://radiomilena.com/)

Пожарът край Горица е овладян

pojar1 150x150 Пожарът край Горица е овладянПродължилият два дена пожар в близост до селата Гюльовца, Горица и Козичино вече е овладян. Двата  хеликоптера от базата в Крумово са  овладели пожара и утре отново ще подпомагат наземната техника, която  се бори с пламъците в района. Тази нощ ще има дежурни екипи, които ще гасят тлеещи огнища.
Днес следобед пожарът се разпростря на около 10 000 декара площ. Гасенето бе трудно заради силно задимяване, вятър и труднодостъпен терен. Бедственото положение за общините Несебър и Поморие ще остане до утре.
Към момента няма опасност за хора и жилищни постройки в района, каза заместник-областният управител Аатанас Терзиев. И задимяването вече не е много силно.

 Пожарът край Горица е овладян

bookmark Пожарът край Горица е овладянsvejo Пожарът край Горица е овладянgoogle Пожарът край Горица е овладянdelicious Пожарът край Горица е овладянstumbleupon Пожарът край Горица е овладянfacebook Пожарът край Горица е овладянСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване