08/21/12 07:55
(http://radiomilena.com/)

Отбори от Русия и Румъния ще играят в турнира по водна топка „Купа Бургас“

Chernomoretz 150x150 Отбори от Русия и Румъния ще играят в турнира по водна топка Купа БургасПревърналият се в традиционен Международен турнир по водна топка за купа „Бургас“ разширява своите географски граници. В тазгодишното седмо издание за първи път ще участва отборът на руския „Заря“, чиито състезатели пристигнаха в Бургас още в неделя и вчера направиха първа тренировка на басейн „Флора. Специализираната детско-юношеска спортна школа олимпийски резерви „Заря“ /създадена 1973 г./ е многократен победител в шампионатите на СССР и РФ, в първенствата на РСФСР, бронзов медалист от Спартакиадата на школите на Руската федерация. Един от най-добрите възпитаници на „Заря“ е олимпийският шампион Шаронов. Освен домакините от СКВТ „Черноморец“ в турнира ще се включат добре познатите ни от предходните издания на надпреварата- румънският „Динамо“ и българският „Черно море 1928″. Състезанието ще се проведе от 23 до 25 август на басейн „Флора“. В първите два дни двубоите ще се играят следобед, докато заключителните мачове от последния сеанс ще са в събота, 25 август, сутринта. Турнирът в четвъртък ще започне от 17.30 часа с българското дерби между бургаския „Черноморец“ и „Черно море 1928″ /Варна/. Час по-късно е сблъсъкът между школите на руския „Заря“ и румънския „Динамо“, който спечели трофея в миналогодишното издание. Седмият международен турнир по водна топка за купа „Бургас“ се провежда със съдействието на община Бургас. Организатор е СКВТ „Черноморец“, като надпреварата е за състезатели родени 1996 г. и по-малки.

 

 Отбори от Русия и Румъния ще играят в турнира по водна топка Купа Бургас

bookmark Отбори от Русия и Румъния ще играят в турнира по водна топка Купа Бургасsvejo Отбори от Русия и Румъния ще играят в турнира по водна топка Купа Бургасgoogle Отбори от Русия и Румъния ще играят в турнира по водна топка Купа Бургасdelicious Отбори от Русия и Румъния ще играят в турнира по водна топка Купа Бургасstumbleupon Отбори от Русия и Румъния ще играят в турнира по водна топка Купа Бургасfacebook Отбори от Русия и Румъния ще играят в турнира по водна топка Купа БургасСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване