08/22/12 16:15
(http://www.klassa.bg/)

Мишел Обама става в пет часа, за да прави гимнастика

Първата дама на САЩ Мишел Обама разкри, че всеки ден става в в 4:30 или в 5 часа сутрин, за да успее да направи гимнастика, преди да се събудят дъщерите й - 14 годишната Малия и 11-годишната Саша. Съпругът й също всеки ден посещава гимнастическия салон, но пристига по-късно, когато тя вече е към края на упражненията си.
В интервю за женското интернет издание  iVillage, цитирано и от ИТАР ТАСС, Мишел добавя, че с Барак често гледат спортни канали по телевизията.
Тя разкрива и някои пристрастия на държавния глава. Той много обича чипсове с пикантни сосове  и със сос от авокадо. Освен това президентът обожава ядки – фъстъци, бадеми и орехи. Непрекъснато дъвче някакви ядки, слага ги в едната си ръка и с показалеца ги пъха в устата си, обяснява първата дама. За себе си признава, че се изкушава от пържени картофки.
Мишел е известна като активен радетел на здравословното хранене. Тя инициира общонационална кампания „Хайде да се движим“, насочена срещу затлъстяването на американските деца, отбелязва агенцията.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване