08/22/12 10:18
(http://radiomilena.com/)

Руски дни в мол Galleria Burgas

Burgas Boteva 150x150 Руски дни в мол Galleria Burgas Успешни  филмови комедии и популярен екшън, много танци, музика и забавления по руски могат да очакват посетителите на мол Galleria Burgas от 24 до 26 август. „Дните на Русия” в  търговско-развлекателния център ще стартират на 24 август в 11 часа с прожекция на популярния игрален филм за деца  „Варвара краса – длинная коса“.  В 18: 30 часа търговският център ще стане сцена за изключително атрактивните изпълнения на инструментална група „Интро” и на балета „Софистик – живо”, ще прозвучат и песните на българския Висоцки – Ники Атанасов. В 21 часа ще започне филмът – комедия на Дмитрий Фикс „Большая любовь”. Детски празник ще постави началото на  втория  ден, посветен на руската култура – 25 август. Богдан Томов и детски формации от Бургас ще забавляват най-малките гости на мола от 11 часа. От 18:30 часа Валентина Громико и балет „Елит“ ще предоставят на вниманието на посетителите на мола зрелищен спектакъл. Денят ще завърши с комедията на Александър Стриженов  „Любовь Морков”. Лентата ще се завърти  в 21 ч. На 26 август, неделя, от 11 часа децата ще могат да гледат анимационните серии „Лесные сказки”. Кулминацията на руските дни в мол Galleria Burgas  се очаква да бъде изпълнението на група „Грамофон“ от 18.30 часа. Посетителите ще могат да дегустират традиционни руски деликатеси след представлението, поднесено от известната група. „Дните на Русия” ще завършат с екшъна на Владимир Шемельов „Код Апокалипсиса” – начало  21 ч . Входът за всички прояви, включени в „Дните на Русия” в мол  Galleria Burgas , ще е свободен. Носете единствено добро настроение, призовават организаторите.

 

 Руски дни в мол Galleria Burgas

bookmark Руски дни в мол Galleria Burgassvejo Руски дни в мол Galleria Burgasgoogle Руски дни в мол Galleria Burgasdelicious Руски дни в мол Galleria Burgasstumbleupon Руски дни в мол Galleria Burgasfacebook Руски дни в мол Galleria BurgasСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване