08/23/12 14:28
(http://www.klassa.bg/)

Предупреждават британски вестници да не публикуват голите снимки на принц Хари

Адвокатите на принц Хари са се свързали с Комисията за жалби в пресата по повод възможността британски вестници да публикуват скандалните снимки от Лас Вегас, предаде Би Би Си. Според юристите публикуването на тези снимки, на които принцът се весели гол  с момиче в хотелски апартамент, ще се смята като проникване в частния живот, което е наказуемо.
Медиите на Острова се въздържат досега да пуснат снимките на голия принц, което според един от журналистите, цитиран от Би Би Си, показва, че Комисията Левисън е „кастрирала“ британските вестници
Скандалните сцени от партито на принца бяха качени на  американския клюкарски сайт
TMZ. Предполага се, че те са били направени с джиесем, но мнозина се питат къде са били в момента трите бодигарда на Хари , защо не са го спрели да се съблече гол и как са позволили да бъде сниман.
„След скандала с незаконните подслушвания, практикувани във в. „Нюз ъф дъ уърлд“ и последвалото  разследване на Комисията Левисън, британските медии се страхуват и от сянката си“, казва бившият заместник главен  редактор на спряното издание Нил Уолис.
Бъкингамският дворец отдавна се опитва да придаде зрялост в образа на принц Хари, който следващия месец ще навърши 28 г. и досега това се отдаваше, пише „Дейли мейл“. Хари се обучава за пилот на хеликоптери Apache и ще се върне на фронтовата линия в Афганистан. Тази година той направи успешно и първата официална визита от името на кралицата в чужбина – в Бразилия и Бахамските острови. При закриването на Олимпиадата бе удостоен с честа да стои до Елизабет Втора.
„Той е млад човек с голямо количество тестостерон и има чувство за мярка, но понякога то засича“, казва бившият шеф на кралската охрана Дай Дейвис.
Британската преса бе изненадана, че веднага след скандала със снимките, Хари се върна в Лондон, а не отиде в Шотландия, където баща му и баба му почиват в своите частни владения.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване