08/25/12 15:13
(http://radiomilena.com/)

Украинка и полякиня се сбиха за баня в поморийска квартира

lineika Украинка и полякиня се сбиха за баня в поморийска квартира65-годишна полска гражданка е в болница след скандал с украинка за обща баня в квартира в Поморие, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Бургас.

На 24 август около 15.30 часа е получено съобщение за битов скандал, възникнал в частен дом, разположен на поморийската улица „Георги Бенковски“. Скандалът е възникнал между украинската гражданка М.В. на 51 години и полската гражданка Р.К на 65.

Вследствие на спора за подържане на хигиена в общата баня на квартирата, Р.К. пада и си наранява левия крак, в резултат на което е транспортирана в МБАЛ – Бургас и настанена за лечение в ортопедично отделение с фрактура на шийката на бедрена кост.

Работата по случая продължава.

 Украинка и полякиня се сбиха за баня в поморийска квартира

bookmark Украинка и полякиня се сбиха за баня в поморийска квартираsvejo Украинка и полякиня се сбиха за баня в поморийска квартираgoogle Украинка и полякиня се сбиха за баня в поморийска квартираdelicious Украинка и полякиня се сбиха за баня в поморийска квартираstumbleupon Украинка и полякиня се сбиха за баня в поморийска квартираfacebook Украинка и полякиня се сбиха за баня в поморийска квартираСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване