08/26/12 09:40
(http://radiomilena.com/)

Установени извършители на кражби

На 25.08.т.г. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от 64 годишен мъж от с. Порой, общ. Поморие, за това че за времето от 19.00 ч. на 21.08.т.г. до 08.00 ч. на 22.08.т.г. от чантата на съпругата му, съхранявана в антрето на дома им, е извършена кражба на сумата от 320 лв. – в резултат на полицейските действия е установена извършителката на кражбата – това е : 51 годишната Е.Д. от с. Гълъбец, общ. Поморие. Констатирано е, че жената в съучастие с 39 годишната Д.Д. от с. Руен и 41 годишния И.И. от с. Руен са извършители на кражбата на 420 кг. орехи на стойност около 500 лв., осъществена на 25.08.т.г. от орехова градина, разположена в землището на с. Порой. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

 Установени извършители на кражби

bookmark Установени извършители на кражбиsvejo Установени извършители на кражбиgoogle Установени извършители на кражбиdelicious Установени извършители на кражбиstumbleupon Установени извършители на кражбиfacebook Установени извършители на кражбиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване