08/27/12 09:23
(http://radiomilena.com/)

“Несебър” можеше да победи с много по-голяма разлика “Арда”,но се смили до 4:0

Борислав Иванов също се оказа милостив, отбелязвайки само хеттрик

Topka 2c “Несебър” можеше да победи с много по голяма разлика “Арда”,но се смили до 4:0Гостите удържаха нулевото равенство до 29 мин. когато след извеждащ пас на Божков топката достигна до Иванов, който елиминира още два защитници и с неспасяем шут прати топката в мрежата,откривайки голеадата за “Несебър”.

В 33 мин. при аналогична ситуация след пас на Радев централният защитник на домакините Димитър Попов увеличи на 2:0.

Кърджалийци икономисаха едно попадение в 38 мин.когато след изпълнение на наказателен удар от Михайлов топката попадна в напречната греда. В 54 мин. Иванов увеличи на 3:0. Пак той оформи крайния резултат на 4:0 след изпълнение на дузпа за спъване Кръстев в наказателното поле,а извършителят на нарушението Ахмед Ахмед  получи единственият жълт картон в мача.

И след този резултат домакините продължаваха да създават голови положения.Те възникнаха най-вече след центрирания в дясната зона на атаката. Там влезлите като резерви Кръстев и Куминков господстваха напълно и разминаваха на скорост противниковите защитници като колчета при скислалом.Именно след центрирания от тази зона бяха създадени поне половин дузина чисти голови положения,които по чудо,а може би и по милост,не бяха реализирани.

Победата на “Несебър” е безапелационна. Но от показаното на терена “Арда” в никакъв случай не боже да бъде мерило за реалното състояние на несебърския отбор.В този мач, който приличаше по-скоро на контрола,ст.треньорът Банов можеше да смени вратаря с полеви играч, той като от първата до последната минута футболистите на “Арда” не отправиха нито един удар в очертанията на вратата.

                                                                                                Максим МОМЧИЛОВ

       

 “Несебър” можеше да победи с много по голяма разлика “Арда”,но се смили до 4:0

bookmark “Несебър” можеше да победи с много по голяма разлика “Арда”,но се смили до 4:0svejo “Несебър” можеше да победи с много по голяма разлика “Арда”,но се смили до 4:0google “Несебър” можеше да победи с много по голяма разлика “Арда”,но се смили до 4:0delicious “Несебър” можеше да победи с много по голяма разлика “Арда”,но се смили до 4:0stumbleupon “Несебър” можеше да победи с много по голяма разлика “Арда”,но се смили до 4:0facebook “Несебър” можеше да победи с много по голяма разлика “Арда”,но се смили до 4:0Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване