08/28/12 08:48
(http://radiomilena.com/)

Константин Гребенаров: На този етап най-важното е, че няма заплаха за жителите

6767 1024x768 Константин Гребенаров: На този етап най важното е, че няма заплаха за жителитеОт областна управа съдействат днес хеликоптери да се включат в гасенето на пожара.Това съобщи областният управител на Бургас, Константин
Гребенаров .
„На този етап най-важното е, че няма заплаха за жителите“, допълни
Гребенаров. “ В такава ситуация е най-важно да предпазим хората, да няма пострадали
и жертви. В момента ако получим сигнал за някаква криза в населено място се прави организация, мобилизира се освен наличната техника на пожарната, а и пристигналите водоноски”, допълни още Гребенаров.

В гасенето на пожара участват противопожарни екипи от Бургас, Сливен, Ямбол, Елхово, Тополовград,Атия. Земеделски производители от района на засегнатите села се включват с техника.

Заради силния вятър през нощта огъня се е разпространил ,открити са четири нови огнища. Главният път Средец – Елхово е отворен за движение.

 Константин Гребенаров: На този етап най важното е, че няма заплаха за жителите

bookmark Константин Гребенаров: На този етап най важното е, че няма заплаха за жителитеsvejo Константин Гребенаров: На този етап най важното е, че няма заплаха за жителитеgoogle Константин Гребенаров: На този етап най важното е, че няма заплаха за жителитеdelicious Константин Гребенаров: На този етап най важното е, че няма заплаха за жителитеstumbleupon Константин Гребенаров: На този етап най важното е, че няма заплаха за жителитеfacebook Константин Гребенаров: На този етап най важното е, че няма заплаха за жителитеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване