08/28/12 17:45
(http://www.klassa.bg/)

Мая Манолова призова Антон Кутев да се извини незабавно

Антон Кутев да се извини незабавно, недвусмислено и без уговорки. Това е становището на Контролната комисия за изказването на Антон Кутев и сравнението, че БСП е като СПИН.  Това каза пред журналисти Мая Манолова.
Наказания се налагат от съответните органи, в случая на Контролната комисия, на която Кутев е член, тъй като всички жалби, които са постъпили до Контролната комисия, са адресирани до Националния съвет. До Контролната комисия са адресирани две жалби, едната от младежкото обединение на София-област, а другото е от двама социалисти от Югозападна България.
„Бих апелирала към всички съпартийци - да престанат и да се заемат с това, което хората очакват от тях. Преекспонирането и фокусирането върху случая с Кутев говори едно, че хората, които го правят, не се интересуват от гафовете на ГЕРБ, и е по-удобно да сее хвърли вниманието им през август месец върху собствената им партия“, каза Мая Манолова.
Тя поясни, че има две жалби към Контролната комисия и общо 3 или 4 към Националния съвет и те са от редови социалисти
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване